Ⓒ 2007 - • MELLISTUR • DESIGN BY VIQTOREX.COM

DESPRE
NOI

"MELLISTUR" este o firmă specializată în transportul de pasageri și colete pe cursa Chișinău – Paris, tur - retur.

Cei peste 10 ani de experiență în domeniul transportului, au contribuit la formarea unei echipe de oameni competenti ale căror principii profesionale constau în informarea corectă și rapidă a clienților, respectul și grija față de ei, felixibilitatea si receptivitatea la nevoile acestora.

Parcul auto cuprinde autocare moderne și confortabile, echipate cu scaune rabatabile, sistem de încălzire auxiliar, sistem climat control, Wi-Fi, TV, WC, frigider, însoțitor de bord. De asemenea, în timpul călătoriei veți avea parte de un prănz delicios oferit cu drag de către compania noastră, precum si ceai, cafea, biscuit la bordul autocarului.

Cu noi veți tranzita importante capitale și orașe ale Europei, cum ar fi: Suceava, Cluj-Napoca, Budapesta, Viena, Linz, Passau, Nürnberg, Karlsruhe, Strasbourg, Nancy, Metz, Paris.

DACĂ DESTINAȚIA DVS. FINALĂ NU ESTE CHIȘINĂU SAU PARIS, DAR UN ALT ORAȘ DIN TRASEUL STABILIT, VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG LA BORDUL AUTOCARELOR NOASTRE..

Călătoriți în siguranță prin Europa cu "MELLISTUR"

Autocarul este cel mai sigur mijloc de transport pe șosea, potrivit Biroului Federal de Statistică din Germania. Cu "MELLISTUR", veți ajunge întotdeauna la destinație în condiții sigure, deoarece siguranța la bordul fiecăruia dintre autocarele noastre este principala noastră prioritate. Autocarele noastre respectă cele mai înalte standarde de siguranță, iar șoferii noștri sunt experți instruiți conform celor mai relevante și mai moderne metode. Alege-ți cursa Chișinău - Paris, tu - retur, și veți descoperi plăcerea de a călători prin Europa cu cel mai sigur mijloc de transport din prezent.

Șoferii care te duc în siguranță la destinație - zi sau noapte

Șoferii noștri te vor conduce la destinație în condiții de deplină siguranță. Toți șoferii "MELLISTUR" beneficiază de pregătire completă și regulată în domeniul măsurilor de siguranță, astfel încât sunt întotdeauna pregătiți să facă față oricăror eventuale probleme de trafic și de călătorie. Fie că este vorba de carosabil alunecos sau de curbe periculoase, șoferii noștri sunt pregătiți să facă față fiecărei curse cu autocarul în mod profesionist și în condiții de siguranță. Cu perioade de rulare și de odihnă clar definite, ne străduim să ne asigurăm că șoferul de autocar este întotdeauna concentrat la volan. Cu ajutorul GPS Tracking știm în permanență unde se află șoferii noștri, în orice moment și care este starea lor, fie că se odihnesc sau sunt în drum către o destinație.

"MELLISTUR" folosește un sistem cu doi oameni pentru curse, pentru a se asigura că șoferii se schimbă la intervale regulate. Siguranța va fi întotdeauna principala prioritate pentru șoferii noștri și pentru "MELLISTUR".

DE CE NOI?

"MELLISTUR" este o firmă specializată în transport, cu peste 10 ani de experiență în domeniu. Servicii incluse în preț:
  • - 2 prânzuri la restaurant;
  • - WI-FI, TV;
  • - Prize 220V;
  • - Ceai, cafea, biscuiți;
  • - Însoțire de bord;
  • - Perne și pături;
  • - WC în autocar;
  • - Pasagerii de la Nordul / Sudul țării beneficiază de transport gratuit până la autocarul nostru.
Parcul auto cuprinde autocare moderne și confortabile pentru:
Vă respectăm confidențialitatea.

Noi și partenerii noștri folosim pe site-ul nostru tehnologii precum cookie-urile ca să personalizăm conținutul și reclamele, să oferim caracteristicile suportului media și să ne analizăm traficul. Dați clic mai jos ca să fiți de acord cu utilizarea acestei tehnologii. Aveți dreptul să vă răzgândiți și să vă retrageți acordul oricând revenind pe acest site.